Hoppa till sidans innehåll

Vi söker ansvarig simtränare - Simiaden

19 MAR 2022 07:00
En engagerad, initiativrik och motiverande person som gillar att arbeta i ett team sökes till SK Neptuns tävlingsförberedande Simiadennivån.
  • Skapad: 19 MAR 2022 07:00

Vi söker en ny kollega som brinner för simning och föreningslivet. Tjänsten innebär att vara ansvarig tränare för vår tävlingsförberedande Simiadennivån. I arbetsuppgifterna ingår planering och genomförande av träningar, medverkande på tävlingar och läger samt viss administration med stöd av sportkontoret. Som tränare i Simklubben Neptun ingår du i ett team bestående av ansvariga tränare, sportchef, sportkontor och ideellt arvoderade tränare.

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förening med entusiastiska simmare som vill utvecklas och känna glädje i sin sport. Vi har engagerade och kunniga tränare och föräldrar som kontinuerligt arbetar för att tillsammans föra simningen och föreningen framåt. Simklubben Neptun arbetar aktivt med att stötta och utbilda ledare för att tillsammans nå både föreningens och individens mål. Vi erbjuder dig en utvecklande och bra arbetsplats på vårt sportkontor och mestadels sker träning på Eriksdalsbadet i Stockholm.

Simiadennivån karaktäriseras av allsidighet, variation och är tävlingsförberedande idrott. Träningen har som syfte att förhöja och/eller upprätthålla en eller flera kapaciteter, både fysiska, psykiska och sociala. Metodik utgår från vår handbok i tävlingssimning som följer RF:s riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Den motoriska inlärningen som är i huvudfokus sker via träning på land samt i vattnet. Lekfullheten och den allsidiga träningen är central för idrottslig utveckling och stark laganda. I deltar ca 90 aktiva simmare och ett kunnigt och engagerat tränarteam. 

Din profil 

För att lyckas i rollen krävs det att du är en energirik och motiverad person och har flerårig erfarenhet av simning och simteknik för barn och ungdomar. Du är strukturerad, har god social förmåga, prestigelös teamspelare samt en god kommunikatör som gillar att uttrycka dig i både tal och skrift. Utöver själva simträningen gillar du utvecklingsarbete och att driva projekt efter föreningens mål och riktlinjer samt tillhörande administration. 

Du några års erfarenhet från likande uppdrag och tränarskap i simning samt gärna idrotts- och simningsrelaterad utbildning via Svenska Simförbundet eller motsvarande.  

Ansökan 
Tjänsten är 100 % visstidsanställning. Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbete förläggs delvis på kvällar och helger. 

Start: Enligt överenskommelse, dock senast 1 augusti 2022. 

Du ansöker genom att skicka in ditt CV samt personligt brev innehållande löneanspråk till This is a mailto link

Sista ansökningsdag är 8 april 2022. Ansökningarna behandlas löpande och tillsättandet kan ske före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.  

Frågor 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klubbchef Johan Rothlind på This is a mailto link eller sportchef Fredrik Lundin This is a mailto link 

Skribent: Fredrik Lundin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm