Hoppa till sidans innehåll

Koordinator till barnverksamheten inom simning – Vikariat

01 FEB 2021 12:20
Vi söker dig som kan koordinera och administrera vår barnverksamhet inom simning under ett föräldravikariat. Du får möjligheten att utifrån formade ramar och riktlinjer vara med och leda den dagliga verksamheten för över 1500 barn och ungdomar.
  • Skapad: 01 FEB 2021 12:20

Koordinator till barnverksamheten inom simning – Vikariat

Vi söker dig som kan koordinera och administrera vår barnverksamhet inom simning under ett föräldravikariat. Du får möjligheten att utifrån formade ramar och riktlinjer vara med och leda den dagliga verksamheten för över 1500 barn och ungdomar. Tillsammans med övrig personal och ideella ledare ser vi till att så många som möjligt får möjlighet till god siminlärning på åtta olika bad i Stockholm.
För att trivas i rollen så gillar du att kombinera ett stort administrativt ansvar med att bemöta människor i föreningsmiljön. Du trivs med att jobba med flera kontaktytor och vara en stabil mittpunkt för en utspridd verksamhet.

Övergripande uppgifter

  • Koordinera verksamhetsområde barn sim
  • Operativt stöd till den dagliga verksamheten
  • Administrerar löpande efter verksamhetens behov
    • Samordna simnings sommarverksamhet
  • Stötta verksamhetens ideella ledare

Din profil

Vi söker dig som är van att jobba i team och förstår att självständigt arbete kan vara en nyckel för lösa teamets uppgifter. Du trivs i och har erfarenhet från en administrativ roll där noggrannhet och kommunikation är viktigt för att bemöta medlemmarna i verksamheten. 

Ett plus är erfarenhet från den svenska idrottsrörelsen och om du har en förståelse för hur demokratiskt styrda verksamheter fungerar. 

Om föreningen

Simklubben Neptun är en av Sveriges största simföreningar med över 5000 medlemmar. Föreningen erbjuder aktivitet i fyra simidrotter; simning, simhopp, konstsim och vattenpolo. Utöver den idrottsliga verksamheten så har föreningen också fritidsverksamhet. Sportkontoret är beläget på Skanstull i Stockholm och vår idrottsliga verksamhet finns på flera olika platser runt om i staden. 

Om anställningen

Tjänsten är ett vikariat på 75% med start i mars eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är oreglerad och innebär i första hand jobb dagtid, men det kan förekomma jobb både kvällar och helger. SK Neptun har kollektivavtal. 

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev till This is a mailto link
Märk med: Koordinator barn sim

Sista ansökningsdatum

Vi hanterar ansökningar löpande

Skribent: Galina Nässelius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm