Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till SK Neptuns årsmöte

02 FEB 2021 13:51
Simklubben Neptun bjuder in till årsmöte den 29 mars 2021 kl. 18.00 online. Vi ber alla röstberättigade medlemmar att anmäla sig i förtid.
  • Uppdaterad: 02 FEB 2021 13:51

Simklubben Neptun bjuder in till årsmöte den 29 mars 2021 kl. 18.00. På grund av corona-restriktioner genomför vi årsmötet online via plattformen Zoom. För att hantera röstlängden på ett så smidigt sätt som möjligt ber vi alla röstberättigade medlemmar att anmäla sig till årsmötet i förtid.

Verksamhets- och förvaltningsberättelser samt revisorernas berättelser publiceras i den här kallelsen under mars 2021 (senast en vecka innan stämman). Inga motioner har inkommit att behandla, varken från styrelse eller medlemmar.

 

Till årsmötet

Vänligen logga in med för- och efternamn som efterspeglar medlemsregistret.

Anmälan stängde söndagen den 28 mars.

Praktisk info

  • Mötesplattform Zoom
  • Föranmälan för röstberättigade medlemmar. Sportkontoret ser över anmälan innan årsmötet och förbereder röstlängden. I anmälan anger ni också er mailadress för att få tillgång till möteslänk innan mötet. 
  • 1 dator eller enhet per röstberättigad medlem.
  • Alla röstberättigade måste logga in i mötet med för- och efternamn som speglar medlemsregistret.
  • Röstlängd - Sportkontoret förbereder röstlängden under dagen den 29 mars.
  • Sen anmälan - Årsmötet är öppet för alla, men vid sen anmälan ber vi dig logga in på mötet 15 minuter innan start och direkt kontakta mötesadministratören.
  • Systemkrav - vi rekommenderar deltagande på en dator med webbläsaren Chrome.
  • Ordningsregler - vi informerar om ordningsregler på mötet

 

Har du inte betalat medlemsavgiften?

Till dig som inte är aktiva i en träningsgrupp och inte betalat din medlemsavgift, så har du möjligheten att via denna länk köpa ditt medlemskap via vår bokningssida. Du loggar in som vanligt på ditt konto och följer instruktionerna. Observera att medlemsavgiften ska vara betalad senast samma dags som årsmötets genomförande. Medlemskapet kostar 250:- och faktureras via mail direkt vid bokning.

>> Betala medlemsavgift

 

Handlingar

 

Frågor

Det är första gången vi anordnar ett digitalt årsmöte och vår högsta prioritet är att vi genomför mötet på ett stadgeenligt och demokratiskt sätt. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar om årsmötet, hur det ska genomföras eller om möteshandlingarna och dess innehåll. Maila oss på This is a mailto link.

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen i Simklubben Neptun

 

Texten uppdaterades 15/3 2021 efter styrelsens beslut att genomföra årsmötet digitalt.

Skribent: Katarina Tour
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm