Hoppa till sidans innehåll

Gymnastiktränare till Simklubben Neptun - Simhopp

14 JUL 2020 09:59
Välkommen till SK Neptun - Simhopp, som står i en utvecklande fas och söker nu efter en gymnastiktränare som ska jobba med vår uppskattade barn- och ungdomsverksamhet.
  • Uppdaterad: 14 JUL 2020 09:59

Gymnastiktränare till Simklubben Neptun - Simhopp

Välkommen till SK Neptun - Simhopp, som står i en utvecklande fas och söker nu efter en tränare som ska jobba med vår uppskattade barn- och ungdomsverksamhet. Tillsammans med en rad erfarna ledare inom simhopp får du möjligheten att utvecklas både som ledare och person. Vi strävar hela tiden efter utveckling inom verksamheten och söker nu dig som är en bit in i din tränarkarriär eller kanske precis har påbörjat den. 

Din profil
Vi söker dig som pluggar eller har en examen från tränarlinjen på högskolenivå eller motsvarande utbildning som anses likvärdig och erfarenhet från artistisk gymnastik, akrobatik eller trampolin. Du brinner för det goda och positiva ledarskapet inom idrotten.

Uppgifter

 Bedriva gymnastik- och simhoppsträning i vår barn- och ungdomsverksamhet
 Vara behjälplig under tävlingsarrangemang
 Ledare/tränare på vår lov-verksamhet

Om föreningen
Simklubben Neptun är en av Sveriges största simföreningar med över 5000 medlemmar. Föreningen erbjuder aktivitet i fyra simidrotter; simning, simhopp, konstsim och vattenpolo. Utöver den idrottsliga verksamheten så har föreningen också fritidsverksamhet. Sportkontoret är beläget på Skanstull i Stockholm och vår idrottsliga verksamhet finns på flera olika platser runt om i staden. Simhopp tränas på Eriksdalsbadet.

Om anställningen
Tjänsten är en visstidsanställning på 50% med start omgående. Möjligheten att utöka tjänsten finns. Arbetstiden är oreglerad och innebär jobb både kvällar och helger. SK Neptun har kollektivavtal. Simhoppstränarutbildning ingår i tjänsten.


Ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev till This is a mailto link
Märk med: Gymnastikränare simhopp
Sista ansökningsdatum
2020-09-30


Skribent: Galina Nässelius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm