Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte och årsmöteshandlingar

17 MAJ 2020 23:44
Välkommen till Simklubben Neptuns årsmöte för verksamhetsåret 2019. Här kan du läsa om genomförandet, anmälan och möteshandlingar.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2020 23:44

Välkommen till Simklubben Neptuns årsmöte för verksamhetsåret 2019 (framflyttat från 30 mars 2020). På grund av rådande pandemi har vi behövt skala ner årsmötet och kommer att genomföra det i ett mindre format än tidigare år, endast stadgeenliga ärenden kommer att behandlas. Utdelning av utmärkelser, stipendier och diplom kommer tyvärr ställas in och delas ut vid ett senare lämpligt tillfälle.

Att värna om den demokratiska processen har alltid varit en central del i diskussionen om årsmötets genomförande och vi förstår att alla som vill komma på stämman kanske inte har möjlighet. Anledningen att vi väljer att genomföra årsmötet, trots rådande omständigheter, är för att vi ser att det är ytterst viktigt att få in nya ledamöter i styrelsen som kan ta vid efter avgående och entledigade styrelseledamöter så att den nya styrelsen kan konstituera sig och jobba vidare med full styrka.


Obligatorisk anmälan

För att kontrollera antalet deltagare kan vi endast ta emot medlemmar i SK Neptun och i år måste du anmäla dig till årsmötet. Det gör du genom att anmäla dig på vår medlemssida genom att logga in med dina medlemsuppgifter och följa instruktionerna. Blir vi fler än 50 deltagare ställs mötet in och flyttas fram till juni månad.

>> Anmäl dig till årsmötet

 

Mötesdatum: 25 maj 2020
Tid: kl 18.00
Plats: Eriksdalsbadets stora konferensrum på plan 2

 

Handlingar och övrig info

Skribent: Katarina Tour
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm