Hoppa till sidans innehåll

Unika sommarkollon


Unika sommarkollon – för alla simidrotter

Som enda simidrottsförening i Sverige, kan vi erbjuda kurser i alla officiella simidrotter – Simning, Simhopp, Konstsim och Vattenpolo. Vi ger er också möjligheten att testa på vårt simidrottskollo där ni har möjlighet att testa lite olika delar av simidrotterna.

 

Simhoppskollo – Eriksdalsbadet inomhus v. 24 – 34
För dig som vill testa simhopp för första gången eller utvecklas som redan aktiv simhoppare. Ett sommarkollo där du får testa på att träna både på land och i vatten. Du får utveckla din styrka, smidighet och simkunnighet i en rolig träningsform. Simhoppskollot är för dig som är över 7 år, kan simma 15 m på djupt vatten och hoppar i vattnet från 1 meters höjd. 

 

Konstsimskollo – Eriksdalsbadet inomhus v. 24 – 28 samt 33
Under vårt konstsimskollo får du möjlighet att testa konstsim och möjligheten att utvecklas som konstsimmare. Det blir träning både på land och i vatten med inslag av gymnastiska övningar och rörlighet. Konstsimskollot är för dig som är mellan 7–13 år, kan simma 50 m på djupt vatten, hoppar ifrån bassängkanten och kan göra kullerbyttor fram- och bakåt på grunt vatten samt flyta på rygg.

 

Vattenpolokollo – Eriksdalsbadet inomhus v. 24 – 25
Under sommarlovet kan du testa vårt vattenpolokollo som är en kul sport som liknar handboll, fast i vatten. Testa på att spela matcher och träna varierat inom de olika simsätten som polo erbjuder. Vattenpolokollot är för dig som är 8–14 år, kan simma 100 m på djupt vatten vara 25 m på rygg samt känner dig trygg på djupt vatten.

 

Simidrottskollo – Eriksdalsbadet v. 23 – 33
Under vårt simidrottskollo får du möjligheten att prova på olika grenar inom simsport. Det kan vara simträning i de olika simsätten, simhopp och andra aktiviteter. Simidrottskollot är för barn mellan 8–14 år som redan kan simma minst 50 m på djupt vatten. Simidrottskollot pågår under dagtid och simträningen varvas med andra aktiviteter, exempelvis möjlighet att spela kubb, minigolf och fotboll.

Läs när Svenska Simförbundet besökte våra simsportkollon sommaren 2019 genom att klicka här

 

 

 

Uppdaterad: 04 APR 2020 15:29 Skribent: Galina Nässelius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm