Hoppa till sidans innehåll

Sommaraktiviteter 2022


SK Neptuns sommarsimskola och sommarkollo 2022 – för alla simidrotter hela sommaren! 

SK Neptuns sommarsimskola v.24 – 33
Varmt välkommen att lära dig och simma i vår populära sommarsimskola som arrangeras på Eriksdalsbadet, Farstabadet, Kampementsbadet, Älvsjöbadet, Nytorpsbadet, Vanadisbadet och Hägerstensbadet. Vi erbjuder tre olika nivåer av simskola, allt från skola för dig som är 4 år och inte har några förkunskaper till dig som vill lära dig simma 25 meter på djupt vatten. Undervisningen kännetecknas av allsidighet och variation, den innehåller stora inslag av glädje och lek. Sommarsimskolan är upplagd i veckokurser där varje lektion är 40 minuter lång. Det finns möjlighet att anmäla sig till flera veckor i sträck. Sommarsimskolan arrangeras för barn som är 4–8 år.

 

Unika simsportskollo v.24 – 33
Under vårt simsportskollo får du möjligheten att prova på olika grenar inom simidrotten. Det kan vara simträning i de olika simsätten. Vi ger er också möjligheten att testa på vårt simidrottskollo där ni har möjlighet att testa lite olika delar av simidrotterna simhopp, konstsim och vattenpolo och annat skoj! Det kommer också innehålla olika aktiviteter på land. Simsportkollot är för barn mellan 8–14 år som redan kan simma minst 50 m på djupt vatten. Kollot pågår under dagtid och träningen i vattnet varvas med andra aktiviteter och lekar på land och ute på gräsplanen vid Eriksdalsbadet om vädret tillåter.

 

Simhoppskollo – Eriksdalsbadet inomhus v. 24 – 33
För dig som vill testa simhopp för första gången eller utvecklas som redan aktiv simhoppare. Ett sommarkollo där du får testa på att träna både på land och i vatten. Du får utveckla din styrka, smidighet och simkunnighet i en rolig träningsform. Simhoppskollot är för dig som är från 6-14 år kan simma 15 m på djupt vatten och hoppar i vattnet från 1 meters höjd.

 

Konstsimskollo – Eriksdalsbadet inomhus v. 24 – 28 och v. 32
Under vårt konstsimskollo får du möjlighet att testa konstsim och möjligheten att utvecklas som konstsimmare. Det blir träning både på land och i vatten med inslag av gymnastiska övningar och rörlighet. Vi har mycket roligt tillsammans! Konstsimskollot är för dig som är mellan 7–13 år, kan simma 50 m på djupt vatten, hoppar ifrån bassängkanten och kan göra kullerbyttor fram- och bakåt på grunt vatten samt flyta på rygg.

 

Öppet vatten
Öppet vatten kommer vi köra på de vanliga ställena Tanto, Brunnsviken, Sicka Sjö och Hellasgården för 18 år och uppåt.

Master sim 
Startvecka 21. Uppehåll vecka 26, 27 och 28. Kurserna slutar vecka33

  

Uppdaterad: 04 APR 2020 14:59 Skribent: Galina Nässelius

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm