Hoppa till sidans innehåll

Vi söker nivåansvarig tränare för SumSim-nivån

28 JUL 2020 11:07
Då vår nuvarande nivåansvarige tränare för SumSim-nivån söker sig till nya utmaningar så söker vi en engagerad, initiativrik och motiverande tränare som gillar att arbeta i team till SK Neptuns tävlingsverksamhet i simning.
  • Uppdaterad: 28 JUL 2020 11:45

Om tjänsten:

Tjänsten innebär att vara nivåansvarig tränare för SumSim-nivå vilket innebär att leda, säkerställa och administrera nivån och dess underliggande gruppers verksamhet som t.ex. träning, tävling och läger och dess utveckling.

Som tränare i Neptun ingår du i ett team och du jobbar i team bestående av nivåansvariga tränare, sportchef, sportkontor och ideellt arvoderade tränare.

Tjänsten är 100 %. Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbete förläggs delvis på kvällar och helger. Tillträde 1 september 2020 eller efter överenskommelse. SK Neptun har kollektivavtal.

Din profil:

För att lyckas i rollen krävs det att du är en motiverad och aktiv person. Du är en flexibel, prestigelös teamspelare samt du en god kommunikatör som kan att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är strukturerad och kan hålla många bollar i luften.

Du har några års erfarenhet från likande uppgifter och tränarskap i simning samt gärna idrotts- och simsrelaterad utbildning via Svenska Simförbundet eller motsvarande. 

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förening med entusiastiska simmare som vill utvecklas och känna glädje i sin sport. Vi har engagerade tränare och föräldrar som kontinuerligt jobbar för att tillsammans föra simningen och föreningen framåt. SK Neptun arbetar aktivt med att stötta och utbilda ledare för att tillsammans nå både föreningens och tränarens mål.

SumSim-nivån idag består av ungefär 35 simmare och är i en positiv resultatmässig utveckling. Du kan läsa mer om SumSim-nivån i vår handbok via:

https://www.skneptun.se/Simning/tavlingssim/nivaergrupper/sumsim-nivan/

Ansökan och frågor:
Du ansöker genom att skicka in ditt CV och personligt brev till This is a mailto link

Sista ansökningsdag är 16 augusti 2020. Ansökningarna behandlas löpande och tillsättandet kan ske före sista ansökningsdag, skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sportchef This is a mailto link

Välkommen med din ansökan!

Ladda ner pdf

Skribent: Fredrik Lundin
Epost: This is a mailto link
 
Sportchef
Fredrik Lundin, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Simiaden
Göte Wine, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Ungdom
Justin Shields, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Mästerskap
Kevin Thorvaldsson
This is a mailto link

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 

 

Sisu_farg_10x5cm