Hoppa till sidans innehåll

Lee Williams söker sig vidare till nya utmaningar!

17 MAJ 2018 13:12
SK Neptuns ungdomsansvarige Lee Williams söker sig vidare till nya utmaningar. Lee kommer att arbeta i föreningen vårterminen ut och till hösten påbörja en lärartjänst i Waxholm, i närheten av där han bor.
  • Skapad: 17 MAJ 2018 13:12

Lee Williams

”Jag har varit med om en fantastisk resa i SK Neptun med stora utmaningar i en organisation som förändrats mycket under år. Jag har lärt känna många fantastiska människor, båda simmare och tränarkollegor. Klubben har utvecklats mycket sedan jag började. Vi har skapat en hälsosam, hållbar klubb som har sina bästa år framöver sig. Man ska alltid lämna något bättre än när man hittade det och jag känner att jag gör det.  Nu är det dags för mig att se framåt och kunna fokus mer på min familj. De flesta av er känner till att jag i grunden är utbildad högstadielärare. Jag ser verkligen framemot att återgå till läraryrket och alla dess utmaningar stora möjligheter. Livet handlar om att ta beslut och alltid göra sitt bästa det har människor gjort i många generationer, Neptun kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Go Neppan!”    

/Lee Williams

Lee påbörjade sin tränargärning sedan 2011 och har sedan dess varit en mycket uppskattat och engagerad medarbetare. Vi önskar alla Lee ett stort lycka till framöver och ett väldigt tack för de insatser som har genomförts under åtta intensiva år säger Kristian svensk (verksamhetsansvarig SK Neptun)

Skribent: Fredrik Lundin
Epost: This is a mailto link
 
Sportchef
Fredrik Lundin, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Simiaden
Göte Wine, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Ungdom
Justin Shields, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Mästerskap
Kevin Thorvaldsson
This is a mailto link

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 

 

Sisu_farg_10x5cm