Hoppa till sidans innehåll

NEPTUNS HANDBOK


Välkommen till Neptuns handbok - tävlingssimning!

Handboken är ett verktyg och ska vara ett stöd för kontinuerlig och långsiktig utveckling. Utveckling är inte något som bara gäller barn och ungdomar, utan det handlar om en livslång process. Personlig utveckling är en rik källa till ständiga utmaningar och personlig tillfredsställelse – hemma, i skolan, på jobbet, inom idrotten, i relationer osv.

För att göra detta möjligt är det viktigt att simmaren får träna över tid och undvika längre avbrott. Framförallt är det viktigt tidigt i karriären när kapaciteter och färdigheter fortfarande är i början av sin utveckling. Om en simmare ska kunna genomföra en idrottsprestation vid ett specifikt tillfälle på en given nivå krävs att simmaren är förberedd i förhållande till de krav som gäller vid det givna tillfället.

Handboken är till för ALLA och ger vägledning och förståelse om verksamheten, särskilt riktat för simmare och föräldrar.

Ladda ner Neptuns handbok som gäller fr.o.m 1 jan 2020, här

” Tydlig struktur, träningskamrater och välutbildade tränare är några av de faktorer som påverkar huruvida man kan etablera en framgångsrik idrottsmiljö”. - PG Fahlström, universitetslektor på Linnéuniversitetet

Uppdaterad: 08 JUN 2018 12:35 Skribent: Fredrik Lundin
Epost: This is a mailto link
 
Sportchef
Fredrik Lundin, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Simiaden
Göte Wine, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Ungdom
Justin Shields, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Mästerskap
Kevin Thorvaldsson
This is a mailto link

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 

 

Sisu_farg_10x5cm