Hoppa till sidans innehåll

Terminskurser & Nivåer


Simklubben Neptun erbjuder en genomtänkt och innehållsrik simlinje som inom varje nivå förbättrar barnets sim och teknikkunskaper. I vår verksamhetskarta nedan finns en översikt för hela simsektionens verksamhet.

Det finns ett brett utbud av terminskurser på olika nivåer och olika bad runt om i Stockholm. För de allra minsta som simmar på grunt vatten i lilla bassängen upp till ungdomsgrupper på djupt vatten i stora bassängen. Terminskurser startar varje år i januari (vårterminen) och i augusti (höstterminen). För barn mellan 6-16 år som inte simtränat med SK Neptun tidigare har vi simsättskurser.

 

Simklubben Neptuns träning för barn och ungdom stegras i olika nivåer med olika förkunskaper och mål. Detta för att säkerställa barnens säkerhet och simutveckling. För att bli godkänd på en nivå bör man klara ett antal övningar i vattnet. Nivåkontroller genomförs i alla våra grupper under terminsstart och terminsslut och självfallet under hela terminen. 

När du fått godkänt på en nivå, är du redo att anmäla dig till nästa nivå nästa gång du bokar en aktivitet. Tänk på att det är du själv som bokar in din simaktivitet efter varje termin. Barn som redan simmar i våra grupper har alltid förtur in i den gruppen de blir hänvisade till. Vi kan endast garantera er en plats om ni gör er bokning inom utsatt tid.

 

 

Klicka här för att komma till anmälningssidan

 VerksamhetsKarta

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 13 JUL 2015 13:15 Skribent: Jessica Liedberg

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm