Hoppa till sidans innehåll

Neppantävlingen


 

Neppantävlingen (tidigare Utmanartävligen) är oftast den första simtävlingen som du som simmare stöter på. Barnen som är med i Neppantävlingen är alla från SK Neptun, och kommer från alla simhallar som Neptun har sin verksamhet på. Neppantävlingen arrangeras på Eriksdalsbadet och är uppdelad i nivåer så alla inte simmar samtidigt.

Tävlingen vänder sig till barn som går i Fisken, Hajen, Medley, Utmanar och Simsätts-nivån. Tänk på att barnen i nivå fisken måste kunna klara av att simma en hel längd utan vuxen/tränare i vattnet. Målet är att lära sig tävla på ett korrekt sätt och samtidigt försöka nå guldtiderna på de olika distanserna i Utmanardiplomet.

Ingen blir diskvalificerad för att tekniken inte är rätt, att vändningen är lite tokig eller om du inte står helt stilla på startpallen. Denna tävling är vår träningstävling.

Alla som simmar får pris!

Utmanardiplomet, klistermärken och pokaler

Utmanardiplomet är ett diplom med olika tider som man behöver klara för att samla på sig klistermärken. När man samlat ett antal klistermärken får man en pokal!

Du som börjat nå de första bronstiderna får ett diplom av din tränare att klistra upp dem på. Det brukar ta flera terminer innan du har klarat av alla rikttider på Utmanardiplomet.

Klicka här för att se tiderna för Pokal 1 & 2

Klicka här för att se tiderna för Pokal 3

 

 

Uppdaterad: 14 DEC 2017 09:31 Skribent: Klara Eriksson

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm