Hoppa till sidans innehåll

som barn & ungdom


Träningen för barn och ungdom stegras i olika nivåer från enkla grundövningar/grundhopp till avancerade hoppserier.  Detta för att garantera hopparens säkerhet och utveckling. För att bli godkänd på en nivå bör man klara en speciell hoppserie i vattnet.  Nivåkontroller genomförs i alla våra grupper under terminen. När du fått godkänt på en nivå, är du redo att anmäla dig till den nivån nästa gång du bokar en aktivitet med oss. 

I TESTgrupperna på nivå Nybörjare, nivå1 och nivå2 tränar hoppare, som har extra goda förkunskaper och som blivit godkända på våra uttagningar. De förväntas ta större ansvar för sin träning och tränar mer på land och i vattnet (minst 2ggr/vecka).Alla barn som vill vara med i en TESTgrupp anmäler sig till uttagningen för att testas. Om du klarar kraven kan du börja träna i en TESTgrupp.

De barn och ungdomar som har "rätt" ålder för sin tävlingsklass och kan kvalificera sig till nationella/internationella mästerskap tränar tillsammans i våra MÄSTERSKAPS grupper E, D, C, B, A och Seniorer. Här är fokus på internationellt gångbara tävlingsserier

Övriga tränar i våra UNGDOMS grupper på samma nivå. Här är fokus på nationella tävlingsserier.

På detta sätt kan vi erbjuda jämnare grupper och bra träning så att alla hoppare kan utvecklas efter sina förutsättningar och mål. 

 

 

 

 

Uppdaterad: 30 JUL 2018 18:41 Skribent: Galina Nässelius

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm