Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte / Valberedning


Andreas Taflin, sammankallande, ataflin(at)gmail.com 

 

Samtliga röstberättigade har rätt att till valberedningen föreslå kandidater till bl.a. styrelen. 

Det är också möjligt att vid årsmötet föreslå andra kandidater än de valberedningen föreslagit.


Information från valberedningen inför val till styrelsen på kommande årsmöte den 30:e mars 2020. Föreningen söker nya enskilda ledamöter!

SK Neptun söker nya styrelseledamöter
Föreningsåret börjar gå mot sitt slut och vi söker nu nya engagerade ledamöter till vår styrelse i en av Sveriges ledande simidrottsföreningar. Välkommen att bli en del av en styrelse och en förening där du har stor möjlighet att påverka både SK Neptuns verksamhet och simidrottssverige.
 
Kort om uppdraget
Du ansvarar tillsammans med styrelsen för föreningens verksamhet. Du bidrar med kunskap och engagemang i styrelsearbetet och fungerar som stöd och rådgivare till verksamheten och dess sektioner och kommittéer. Vi ser gärna att du har kompetens inom något av Neptuns strategiska fokusområden: HR, kommunikation och verksamhetsutveckling.
 
Praktiska detaljer
Styrelseledamot i SK Neptun är ett ideellt förtroendeuppdrag och man väljs på SK Neptuns årsmöte i slutet av mars för en mandatperiod på 2 år. Styrelsen har som ambition att ses 1 gång i månaden med uppehåll under sommaren. Styrelsemötena sker kvällstid, vanligtvis på måndagar, och brukar ta 2-3 timmar.
 
Ansökan
Välkommen med din ansökan! Skriv några rader om dig själv i ett mail till valberedningens ordförande Andreas Taflin, ataflin(at)gmail.com .Valberedningen kommer att gå igenom ansökningarna och genomföra telefonintervjuer under januari och februari.

Med hälsningar från valberedningen

Uppdaterad: 11 APR 2018 14:24 Skribent: Galina Nässelius

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm