Hoppa till sidans innehåll

SK Neptun söker ny klubbchef


Intresset för simidrott i Sverige är större än någonsin och för Simklubben Neptun likaså. Vill du vara med och leda en växande, välmående, vattenälskande förening i det nya 20-talet? Simklubben Neptun söker en klubbchef som är en trygg ledare, trivs med både det ideella och professionella och brinner för att utveckla både föreningen och våra medarbetare.

Roll: Heltid, tillsvidare

Plats: Skanstull, Stockholm

Startdatum: Enligt överenskommelse

 

Om rollen

Vi söker dig som kan leda och hålla ihop föreningens verksamhet med fokus på organisation, strategi och ekonomisk styrning. Vi lägger stor vikt på din förmåga att leda medarbetarna mot deras mål. Du kommer att vara ansvarig för föreningens verksamhetsutveckling kring kommunikation, IT, HR, utbildningar och sponsorarbete. I tjänsten ingår även rapportering till styrelsen och att vara sekreterare vid styrelsemöten.

 

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk utbildning, idrottshögskola meriterande
  • Erfarenhet av ekonomisk styrning
  • Erfarenhet av att leda andra människor
  • Minst 4 års erfarenhet av personalansvar
  • Tidigare arbetslivserfarenhet i idrottsvärlden
  • Du älskar utmaningen att utveckla en idrottslig verksamhet
  • Förståelse för bidragssystem inom Svensk Idrott

 

 Om oss

Simklubben Neptun är en ideell simidrottsförening i Stockholm som bedriver undervisnings-, tävlings- och elitverksamhet inom simning, simhopp, konstsim, vattenpolo och öppet vattensimning, samt ett simidrottsfritids.

Med över 5 000 medlemmar är Simklubben Neptun en av Sveriges största simidrottsföreningar. Idag har föreningen cirka 30 medarbetare och runt 150 ideellt arvoderade tränare på kansli, poolkanten eller i diverse projekt. 2018 omsatte Simklubben Neptun 22 miljoner kronor.

Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida - https://www.skneptun.se/

 

Ytterligare förutsättningar

Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbetet ibland ligger på kvällar (t.ex styrelsemöten) och helger (t.ex. tävlingsarrangemang).

 

Om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag är 2019-12-01. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till This is a mailto link med CV och personligt brev. Eventuella frågor tas emot via e-post eller telefon. Rekryteringsgruppen består av Katarina Tour, ordförande, 0765 60 96 20, Anders Berlin, vice ordförande, 0708 84 08 74, och Gunnar Lundgren, kassör, 0705 20 92 96.

För annonsen i sin helhet, klicka här. 

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
Sisu_farg_10x5cm