Hoppa till sidans innehåll
SK Neptuns 2 Kombilag och C-laget.

SK Neptun bästa klubb på USM 2014 i Eriksdalsbadet, Stockholm

25 NOV 2013 17:12
I helgen arrangerade simklubben Neptun årets största ungdomstävling i konstsim - Swedish open youth championships. Utöver kvalificerade konstsimmare från de svenska klubbar deltog landslag från Vitryssland och Finland samt klubblag från Schweiz, Ungern, Norge, Danmark och Armenien.
  • Skapad: 25 NOV 2013 17:12

USM-skörden av medaljer detta år blev för SK Neptun 6 guld, 1 silver och 1 brons! Elsa Åkesson vann både den svenska och den öppna solotävlingen med god marginal ner till tvåan från Schweiz. Elin och Lovisa vann både den öppna och svenska tävlingen i par överlägset med mer än 23 poäng (!) ner till silvermedaljörerna från Jönköping på andraplatsen. Utöver dessa 4 guld så tog SK Neptuns kombilag även hem gulden i både det svenska och det öppna mästerskapet. Laget består förutom Elin, Lovisa och Elsa av Julia Hammarström, Eléonore Bohm, Tilde Schlager och Tilda Lidman. Neptun lag 2 simmade hem en bronspeng. I det laget ingår förutom Annie och Frida, Naemi Thorburn, Emma Aminy, Ebba Rasmussen och Ida Aronsen.

 

I C-klassen tog SK Neptuns Annie Laine och Frida Jungnell hem silvret i partävlingen.

Utöver de vanliga medaljerna tog vi också hem vandringspriset Isbjörnen och befäste för andra året i rad vår ställning som Sveriges i dagsläget största och starkaste konstsimsklubb på ungdomssidan. Stort grattis och bra jobbat!

 

Vi vill passa på att tacka de föräldrar och andra aktiva personer i klubben som hjälpte till att ordna en väldigt bra och uppskattad tävling. Vi har fått mycket positiv feedback på arrangemanget som inte skulle ha varit möjligt utan vår fantastiska stab av funktionärer som ställer upp i vått och torrt!

Skribent: Jan-Olov Hammarström

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm