Hoppa till sidans innehåll

Spanska öppna mästerskapen

01 JUL 2014 10:47
SK Neptun konstsims elitgrupp åkte den 19 juni ner till Barcelona för att vässa formen och förbereda sig inför Spanska öppna mästerskapen som i år utöver den mycket starka hemmanationen bjöd på tufft motstånd från åtta olika länder, däribland Kanada,
  • Skapad: 01 JUL 2014 10:47

Träningslägret ägde främst rum i byn L'hospitalet som ligger en timme med tåg söder om Barcelona. Utöver många timmars träning på land och I vattnet så deltog gruppen i en stor uppvisning som även sändes lokalt på tv. Efter en veckas träning tog vi tåget vidare söderut mot Castellon där mästerskapen ägde rum.

 

Det tekniska programmet gick bättre än någonsin och för detta fick paret 73,6 poäng. I försöken med det fria programmet gjorde tjejerna två stora missar och orken fanns inte med hela vägen till slutet. Trots detta slog paret personrekord även här med 76.001. I finalen fick paret till en i stort sett felfri simning och belönades för detta 76.0667 och slutade därmed på en tiondeplats av 13 startande. För att summera tävlingen fick vi bra och konkret feedback från domarna gällande våra nya musikprogram och vi vet specifikt vad som behöver ändras och tränas mer intensivt inför EM i augusti.

 

Konstsim

 

Något mycket glädjande var att avståndet till en rad konkurrerande länder drastiskt hade minskat! Det lovar gott inför framtiden!

Skribent: Kristian Svensk

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm