Hoppa till sidans innehåll

Rekordskörd av medaljer på USM/SOC 2012

20 NOV 2012 12:39
I helgen arrangerade simklubben Neptun årets största ungdomstävlingen i konstsim - Swedish open youth championships. Utöver kvalificerade konstsimmare från de svenska klubbar deltog klubblag från England, Schweiz, Ungern och Danmark.
  • Skapad: 20 NOV 2012 12:39

kombinationslaget 2012

 

Tävlingen gick väldigt bra och medaljskörden för Neptun blev totalt 10 medaljer varav 7 var guld och 3 var silver. Detta toppar förra årets rekordnotering på 9 medaljer på USM. Utöver de vanliga medaljerna tog vi också hem vandringspriset Isbjörnen och befäste därmed vår ställning som Sveriges i dagsläget största och starkaste konstsimsklubb på ungdomssidan.

 

Vi vill passa på att tacka de föräldrar och andra aktiva personer i klubben som hjälpte till att ordna en väldigt bra och uppskattad tävling. Vi har fått mycket positiv feedback på arrangemanget som inte skulle ha varit möjlig utan vår fantastiska stab av funktionärer som ställer upp i vått och torrt!

 

Nu blickar vi framåt, härnäst står ett veckolångt läger tillsammans med Spaniens bästa konstsimsklubb, C.N. Kallipolis på agendan 4-10 december. Därefter är det äntligen dags för vårt spektakulära Luciafirande i Forsgrenska badet den 16 december och i år kommer det att bli det största, och kanske finaste, Luciatåget och showen någonsin! Hjärtligt välkomna!

Skribent: Ida Björkestam

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm