Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn på JSM/SM för Neptuns konstsimmare

19 JUN 2017 22:20
  • Skapad: 19 JUN 2017 22:20

16-18 Juni var det äntligen dags för konstsimsårets sista avslutande tävling och det var den största av de alla, nämligen JSM/SM i Täby. Med i tävlingnen hade Neppan ett rekordstort lag bestående av 9 ungdomar och 14 Masterssimmare. 

Under lördagen vann Neptun JSM-silver i fritt lag och brons i Svenska cupen. I laget simmade Ella Kornelson, Alice Eriksson, Emilia Freund och Sandra Freund. I solo blev det två JSM- medaljer, ett silver och ett brons simmades hem av Sandra Freund respektive Emilia Freund. Masters båda lag simmade sina tekniska och fria lagprogram mycket fint och tilldelades fina poäng av domarna.

Söndagen blev en riktig fullträff för Neptuns del. Ella Kornelson/Sandra Freund vann JSM-guld i par och i Svenska cupen och Alice Eriksson/Emilia Freund simmade hem silvermedaljer i samma tävlingsklasser. I den prestigefulla kombinationslagstävlingen så vann Neptun guld. I laget simmade Alice Eriksson, Emilia Freund, Sandra Freund, Ella Kornelson, Sanna Claesson, Alice Forsman, Olivia Rossing, Olivia-Li Engdahl samt Wesley Lidman. Totalt tog Neppan hem 10 medaljer i detta mästerskap. Stort grattis till alla aktiva och tränare! Det är mycket hårt jobb som ligger bakom dessa prestationer!

Sm guld 1

Sm guld 2Sm guld 4Sm guld 5

Skribent: Annika Bäcklin Freund
Epost: Adressen Gömd

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm