Hoppa till sidans innehåll

Elin Grahn och Lovisa Börthas fyra i Hungarian Open

10 JUL 2012 19:41
Elin Grahn och Lovisa Börthas från SK Neptun har under den senaste veckan befunnit sig i Ungern, först på träningsläger tillsammans med den ungerska klubben Romai SS och därefter har de tävlat i Hungarian open i Budapest.
  • Skapad: 10 JUL 2012 19:41

Tävlingen bjöd på hårt internationellt motstånd med juniorsimmare från bland annat Ungern, USA, Holland och Slovakien för att nämna några nationer. Elin och Lovisa har sedan SM i början av juni legat i hårdträning för att främst utveckla deras fria musikprogram. Den hårda träningen gav under helgens tävlingar verkligen utdelning och paret genomförde en mycket fin simning som gjorde att de slutade på en fin fjärdeplats i partävlingen efter Ungerns, USAs och Hollands landslagspar. I partävlingne deltog 8 par. I denna tävling avancerade de resultatmässigt gentemot andra par som besegrade dem under ungdomstävlingarna i Düsseldorf i april. Elin och Lovisas sammanlagda figurpoäng blev 65,31 och deras musikpoäng 73,90. Det är den högsta poängen som de uppnått i sitt musikprogram hittills i sina idrottskarriärer. Deras slutpoäng blev 139,206 poäng.

Nu väntar två veckors semester innan träningen för tjejerna kommer igång igen på allvar. Under hela augusti månad har klubben den spanska tränaren Pilar Clapés på besök från den ledande Barcelonaklubben C.N. Kallipolis. Hon ska hjälpa till att utveckla både våra simmare och tränare och vi ser mycket fram emot hennes besök!

Skribent: Ida Björkestam

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm