Hoppa till sidans innehåll

Bästa klubb på RM

28 NOV 2017 15:50
SK Neptun blev bästa klubben på RM i helgen

  • Skapad: 28 NOV 2017 15:50

Tävlingssäsongen är nu igång och under helgen som gick var det äntligen dags för våra tävlingsgrupper att åka till riksmästerskapen i Jönköping för att tävla i figurer och tekniska program. Vår klubb deltog med 26 konstsimmare i åldrarna 7-55 år. Mycket häftigt! 

Under lördagens tävlingar blev det guld och silver i juniorfigurerna. Ella Kornelson simmade hem guldet och Emilia Freund silvret. Neptun hade totalt 4 aktiva som placerade sig topp 8 i juniorklassen, ett resultat vi är väldigt stolta över.

I C-klassen blev det även där flera medaljer av ädel sort. Olivia Rossing vann guld och Wesley Lidman vann silver. Meja Satu slutade strax utanför pallen på en fin fjärdeplats. För fem av våra yngsta aktiva var detta deras första tävling och de gjorde alla väldigt fina simningar.

Under söndagen var det dags för B-figurer. Då vann Sandra Freund silver och Ella Kornelson brons. Neptuns Masterslag vann guld i den tekniska lagtävlingen.

Gruppen åkte hem till Stockholm trötta men enormt nöjda och glada över alla fina prestationer, med en stor samling medaljer rikare!

 

 

Skribent: Kristian Svensk
Epost: Adressen Gömd

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm