Hoppa till sidans innehåll

Comen Cup 2018

29 JUL 2018 06:44
Fina resultat på Comen Cup
  • Uppdaterad: 29 JUL 2018 06:54

Tidigt i onsdags morse åkte Neptuns konstsimmare Ella Kornelson och Sandra Freund till Sevilla för att representera Sverige i världens största mästerskap för konstsimmare i åldern 13-15 år från världens alla länder. I tävlingen deltog ett antal av världens främsta konstsimsnationer så som exempelvis Ryssland, Spanien, Italien och USA. Motståndet var med andra ord tufft!

Tävlingen började med fritt par på torsdag morgon och Sandra och Ella genomförde en mycket fin simning som endast innehöll ett fåtal synkmissar. I partävlingen deltog 26 nationer från hela världen och Sandra och Ella placerade sig i det fria programmet på en 18:e plats. Figurtävlingen avgjordes under lördagsförmiddagen och båda simmarna utförde sina bästa figurer hittills i ”karriären” och persade med 5 poäng individuellt vardera i jämförelse med föregående års Comen cup. I och med de fina figurerna lyckades de klättra i resultatlistan och slutade på en fin 17:e plats av 26 par.

 

Solotävlingen ägde rum på fredag förmiddag och Sandra gick ut som sista startande i hela tävlingen och simmade ett riktigt bra solo, bättre än hon simmat innan på träning och tävling. Sandra kan det här med att vara bäst när det gäller! I och med detta låg hon på en 15:e plats inför figurtävlingen. I figurtävlingen gick det bra och hon lyckades i och med detta att bibehålla sin 15:e plats av 26 deltagande solon. Efter henne placerade placerade sig länder som Kazakstan, Storbritannien och Kroatien i resultatlistan. En anmärkningsvärd bedrift för ett hittills väldigt litet konstsimsland som Sverige!

 

 

Tränare och aktiva är väldigt nöjda med arrangemanget och tävlingsresultaten och ser nu fram emot lite välbehövlig återhämtning innan det är dags att med ny motivation och nya lärdomar och erfarenheter ta nya friska tag inför hösten och satsa på inför ett nytt starkt konstsimsår!

Comen1Comen2Comen3Comen4Comen5

Skribent: Annika Bäcklin Freund
Epost: Adressen Gömd

Kontakta oss
SK Neptun Konstsim
Adress: Götgatan 107 NB,
116 62 Stockholm
E-post: This is a mailto link

Stöd oss genom att klicka på bilden nedan!

IMG_3692

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Bohusgatan 13
11667 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

 
 
 
 
 

 

 

vi_har_vaccinerat_oss

 
 
Sisu_farg_10x5cm