Hoppa till sidans innehåll

Simklubben Neptun söker simtränare till simtävlingsverksamheten

25 FEB 2019 10:44
En engagerad, initiativrik och motiverande tränare som gillar att arbeta i ett team sökes till SK Neptuns tävlingsverksamhet.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2019 10:44

Tjänsten:

Vi söker en ny kollega som brinner för simning och föreningslivet. Tjänsten innebär att vara simtränare i grupper på Eriksdalsbadet för ungdom, junior och senioråldrarna. I arbetsuppgifterna ingår även medverkande på tävlingar och läger. Som tränare i Neptun ingår du i ett team och du jobbar i ett team bestående av nivåansvariga tränare, sportchef, kansli, och ideellt arvoderade tränare.

Tjänsten är på̊ 50 %, 2‐årigt kontrakt med möjlighet till förlängning. Vi kan erbjuda kompletterande anställning inom Neptun, beroende av dina möjligheter och din kompetens.

Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att de kan förläggs delvis på kvällar och helger.

Start: Omedelbart eller enligt överenskommelse.

Din profil:

För att lyckas i rollen krävs det att du är en motiverad och aktiv person. Du har god social förmåga med god människokännedom. Du är en flexibel, prestigelös team-spelare samt du är en god kommunikatör som gillar att uttrycka dig i både tal och skrift.

Förmodligen är du i början av din ledar- och tränarkarriär med något års erfarenhet från likande uppgifter och gärna idrotts- och simningsrelaterad utbildning via Svenska Simförbundet eller motsvarande.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förening med entusiastiska simmare som vill utvecklas och känna glädje i sin sport. Vi har engagerade tränare och föräldrar som kontinuerligt jobbar för att tillsammans föra simningen och föreningen framåt. SK Neptun arbetar aktivt med att stötta och utbilda ledare för att tillsammans nå både föreningens och individens mål.

Ansökan och frågor:
Du ansöker genom att skicka in ditt CV samt personligt brev innehållande löneanspråk till This is a mailto link

OBS: på kort ansökningstid, sista ansökningsdag är 26 maj 2019. Ansökningarna behandlas löpande och tillsättandet kan ske före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sportchef This is a mailto link alternativt 070 604 30 66.

Välkommen med din ansökan!

Ladda ner tjänsten i pdf

Skribent: Fredrik Lundin
Epost: This is a mailto link
 
Sportchef
Fredrik Lundin, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Simiaden
Fredrik Henlöv, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Ungdom
Justin Shields, 
This is a mailto link
Nivåansvarig Mästerskap
Kevin Thorvaldsson
This is a mailto link

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Götgatan 107, NB
11662 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0855696690
E-post: This is a mailto link

Arena    

 

vi_har_vaccinerat_oss

Sisu_farg_10x5cm