Hoppa till sidans innehåll

SK Neptuns sommarverksamhet


images
 FB 
  Simskolan kommer att genomföras på 5 olika bad i Stockholm, Nytorpsbadet, Eriksdalsbadet, Älvsjöbadet, Kampementsbadet och Farstabadet.Simskolan baseras på de mål och riktlinjer som tagits fram inom svensk simning och benämns "svensk simlinje". Undervisningen kännetecknas av allsidighet och variation, den innehåller stora inslag av lek och utmärks av att färdigheter är viktigare än resultat. Sommarsimskolan är upplagd i veckokurser där varje lektion är 40 minuter lång. Vi arbetar i fyra nivåer, från grunden till att slutligen lära sig simma 25 meter. Det kommer att finnas möjlighet att anmäla sig till flera veckor i sträck. 
Simskolan arrangeras för barn som är 4-8 år och minst 105 cm. På Kampementsbadet är bassängen djupare och barnen måste vara minst 1.20 cm. 
I anmälan ingår medlemskap i SK Neptun och därmed en olycksfallsförsäkring. Kostnaden per vecka är 650kr.
Bor man i Familjebostäder eller Svenska Bostäder  kostar en vecka 150kr.
När du gör din bokning så anger du rabattkoden som gäller för din hyresvärd:
Svenskabostäder: SB2017 (OBS! nykod!)
Familjebostäder: FB2017 (OBS! nykod!)
(kontoll kommer utföras)
     
images (2)

  Simhopp barn, ungdomar och vuxna.
På våra sommarläger kan du utvecklas som simhoppare eller så kan du prova på simhopp för första gången. Alla som simmar 25m, vågar hoppa från 1m och kan hålla reda på sina egna saker är välkomna. Sommarläger pågår måndag till fredag kl 09.00-14.00 på Eriksdalsbadets inomhusbad.
Vi gör simhoppsövningar på land och i vatten, vi leker, tränar gymnastik, styrka, smidighet och studsmatta. Ibland går vi ut en stund för att leka eller för att äta vår medhavda matsäck. Vår träning är variationsrik och rolig eftersom simhopp ställer stora krav på sina utövare. En simhoppare behöver kunna kontrollera sin kropp både på land, i luften och i vattnet. Sommarläger kostar 1400kr må-fre, 880kr må-on och 650kr to-fre. I lägeravgiften ingår simhoppsmärke,
     
Simfolde3 (kopia)

  Simsportkollo arrangeras för de äldre barnen som är mellan 8-14 år och som redan kan simma minst 50m på djupt vatten. Simsportkollo pågår under dagtid och barnen får chans att prova på olika grenar inom simsport, såsom exempelvis simningens olika simsätt, konstsim och simhopp och vattenpolo. Simpassen varvas med andra aktiviteter, exempelvis möjlighet att spela kubb, pyssla, fotboll etc. Simsportkollo kostar 1100kr för en veckas aktivitet. Deltagarna tar med sig egen lunch. Eftermiddagsfika ingår varje dag. Alla simaktiviteter hålls inomhus då vi ej har tillgång till utebaden. De andra aktiviteterna hålls utomhus på gräsmattan (vid regn, inomhus)

Simsportkollot arrangeras på Eriksdalsbadet under hela sommaren.

     
sommarkollo

 

Konstsimsskollo
I vår sommarkonstsimsskola kan du utvecklas som konstsimmare eller så kan du prova på konstsim för första gången. Alla som simmar 50m, vågar hoppa från kanten på djupt vatten och kan göra kullerbyttor framåt/bakåt på grunt vatten och flyta på rygg, är välkomna. Du behöver också kunna hålla ordning på dina saker. Konstsimskolan är ett dagläger som pågår måndag till fredag (måndag-torsdag under midsommarveckan) mellan ca kl 09.00-14.00 på Eriksdalsbadets inomhusbad.
Vi gör konstsimsövningar på land och i vatten, vi leker, tränar gymnastik, styrka, smidighet och stretchar. Om vädret tillåter så går vi ut en stund för att leka eller för att äta vår medhavda matsäck. Vår träning är variationsrik och rolig eftersom konstsim ställer stora krav på sina utövare. En konstsimmare behöver kunna kontrollera sin kropp både på land och i vattnet. Sommarkonstsimsskolan kostar 1300kr må-fre, och 1100kr mån-tors.

 

     
Poolkamp Lkpg

 

Polokollo i Eriksdalsbadet i vecka 24 & vecka 25  på sommarlovet . Vattenpolo är en rolig lagsport som liknar handboll, men det är i vatten istället. Garanterat kul. Vattenpolokollo på sportlovet arrangeras för barn som är mellan 8-14 år (född 2003 och yngre) och som redan kan simma minst 100m på djupt vatten varav 25 m på rygg. Känna sig trygg på djupt vatten.
OBS Djup bassäng
Poolkampskollot pågår under dagtid och barnen får chans att prova på vattenpolo , såsom träna på olika simsätt med inriktning på vattenpolo, tex polocrawl, polorygg, polofjäril spindeltramp och bollövningar samt spela matcher förstås. Vattenpolopassen varvas med andra roliga aktiviteter.
Vecka 24 12/6-16/6  kl. 09:00-15:30
Vecka 25 19/6-22/6  kl. 09:00-15:30
Kollot kostar 200kr/dag
Man kan vara med 1 dag upp till alla dagar i veckan för respektive vecka
Roligast är om man är med flera dagar och få en lagkänsla.
Deltagarna skall ha med sig egen lunch och frukt

     
     
   

 Klicka här för att komma till vår anmälningssida

 

 

 

 

Uppdaterad: 2017-09-06 09:24
Skribent: Klara Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SK Neptun - Simidrott
Götgatan 107, NB
11662 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-55696690
E-post: This is a mailto link

Arena    

 

vi_har_vaccinerat_oss

Sisu_farg_10x5cm